Защо BIZ-ADS да е изборът ви за реклама на клик

защо BIZ-ADSBIZ-ADS ще превърне вашия уеб сайт или онлайн магазин в платформа, генерираща сигурни приходи под една или друга форма. Чрез BIZ-ADS, уеб сайтът или онлайн магазинът ви ще имат постоянни посещения от потенциални клиенти, което пък от своя страна неминуемо ще спомогне за увеличаването на вашите продажби.

В рекламната мрежа от над 5000 български уеб сайта на BIZ-ADS допълнителният плюс е, че вие единствено решавате каква цена на клик искате да заплатите за своята реклама и съответно какъв дневен или месечен бюджет можете да отделите – за всичко останало ще се погрижим ние. Нашите сертифицирани специалисти ще оптимизират вашата реклама така, че за определения от вас бюджет посланието ви да достига до максимален брой потенциални клиенти срещу възможно най-ниската цена на клик.

Плащайки за BIZ-ADS вие не трупате разходи, а реално печелите повече клиенти и всъщност трупате приходи.

На последно място, но не и по значение, е поддръжката – нашите техници наблюдават постоянно рекламните кампании и при невъзможност за излъчване на рекламата (неработещ уеб сайт или сървър, липса на Интернет свързаност или друг технически проблем), те пренасочват излъчването и от засегнатите места към други релевантни по аудитория уеб сайтове. По този начин вие изразходвате правилно планираните бюджети и не губите време или пари поради липсата на излъчвания.

Поръчай реклама на клик от BIZ-ADS сега!

Поръчай своята реклама преди конкуренцията и вземи бонус пакет от допълнителни показвания на рекламата + повече посещения от реални потребители на рекламирания уеб сайт. Вземи максимума!

ПОРЪЧАЙ ТУК!