Какво е BIZ-ADS или какъв вид Интернет реклама е?

BIZ-ADS е рекламна мрежа от какво e BIZ-ADSново поколение, чиито реклами се показват в над 5000 български уеб сайта, част от които с над 1 000 000 посетители дневно. Рекламите на BIZ-ADS се излъчват както в сайтове с над един милион посетители, така и в такива с много по-малък брой, но пък лоялни потребители. Миксът от различни по аудитория уеб сайтове прави BIZ-ADS възможно най-доброто решение за малкия и средния бизнес в България.

Нашите сертифицирани рекламни специалисти и маркетолози знаят най-добре кои послания превръщат обикновените потребители в реални клиенти и къде точно трябва да бъдат показвани рекламите ви, за да може да спестите разходи и да достигнете бързо и точно до търсената от вас целева група клиенти. Интернет предлага неограничени възможности за реклама и дългогодишния ни опит и традиции в този бранш дават възможността да предоставим на партньорите си от малкия и средния бизнес възможно най-добрата услуга за тях на родния пазар.

Ако искате да увеличите продажбите си чрез достигането до максимален брой потенциални клиенти, които съответно да посетят вашия уеб сайт или онлайн магазин и да се запознаят с вашите продукти или услуги, то тогава тази рекламна мрежа е за вас.

BIZ-ADS се отличава с високата си ефективност, ниската цена, огромната си целева аудитория, прецизните настройки на рекламната кампания, лесната отчетност, много доброто съотношение цена-качество и като цяло – страхотните месечни показатели.

Можете да използвате рекламната мрежа BIZ-ADS в следните случаи:

  • когато искате да спестите от бюджета си за реклама, без това да повлияе негативно на продажбите ви;

  • когато искате да рекламирате своята компания или бизнес;

  • когато искате да рекламирате своите продукти или услуги;

  • когато искате да привлечете потребители на своя уеб сайт или онлайн магазин;

  • когато искате да направите успешна рекламна кампания с национално покритие и малка инвестиция;

  • когато искате да измерите бързо и точно резултатите от кампанията и да пресметнете възвръщаемостта на инвестицията си;

  • когато искате да рекламирате чрез рекламна агенция, която дава гаранции за ефективност;

Поръчай реклама на клик от BIZ-ADS сега!

Поръчай своята реклама преди конкуренцията и вземи бонус пакет от допълнителни показвания на рекламата + повече посещения от реални потребители на рекламирания уеб сайт. Вземи максимума!

ПОРЪЧАЙ ТУК!