Отзиви за Biz-Ads от клиентите на рекламната мрежа

другите за BIZ-ADS„Имах удоволствието да съм един от първите, на които бе дадена възможността да изпробват революционния продукт на GCH Digital – BIZ-ADS. Доволен съм най-вече от цената – така или иначе ефективността на кампаниите на GCH Digital винаги е била висока“.

Иван Пиронев, собственик на Метанстанции АКТА

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

„Тъй като BIZ-ADS е от скоро на пазара, все още е рано да се вади годишен отчет и да се сравнява с предишни кампании от предходните години. На база на месечните отчети, обаче, данните са впечатляващи – разходите ми за реклама спадат с над 30%, а ефективността се качва право пропорционално. Ако тези цифри се запазят не мисля, че ще използвам друг начин за реклама, различен от BIZ-ADS“.

Емил Аладжем, собственик на Techno-Plast – полиетиленови изделия

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

„BIZ-ADS дава възможност за реклама от ново поколение – реклама на клик, която е и най-изгодният начин за реклама в наши дни. Доволен съм от показателите на двете кампании, които направихме до момента и не мисля, че има бизнес, за който BIZ-ADS да не е подходящ вариант за реклама. Аз лично ще продължа да го използвам“.

Стефан Харбов, собственик на строителна компания Харбич

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

„Biz-ads е онлайн рекламата, която чувствително увеличи моите клиенти и спомогна за увеличаване на пациентите във всички услуги, които предлагам. Наскоро се заинтригувах от възможностите на рекламната мрежа, реших да я изпробвам и се оказа, че процентът на клиентите, посетили сайта ми през нея е доста висок. В случая добрата новина е, че и процентът на позвънявания за прегледи също се увеличи драстично след използването на biz-ads“.

Янчо Делчев, специалист по гинекологични прегледи и гинекологични проблеми

Поръчай реклама на клик от BIZ-ADS сега!

Поръчай своята реклама преди конкуренцията и вземи бонус пакет от допълнителни показвания на рекламата + повече посещения от реални потребители на рекламирания уеб сайт. Вземи максимума!

ПОРЪЧАЙ ТУК!