Какви предимства има BIZ-ADS пред познатите канали за реклама:

предимства на другите за BIZ-ADSТук можете да видите част от предимствата на BIZ-ADS:

- огромен обхватБлагодарение на BIZ-ADS, посланието ви може да достигне до хиляди ваши потенциални клиенти. В онлайн рекламата всичко е въпрос на цифри – колкото повече хора видят рекламата ви, толкова повече се увеличава шанса ви за реални продажби. За пример – при минимален бюджет от 200 лева вие ще получите над 500 000 показвания на вашата реклама сред търсената от вас аудитория.

- ниска цена на кликЗаплащането в рекламната мрежа BIZ-ADS е възможно най-изгодното за вас: плащате цена на клик или иначе казано – около 0.20 ст. на човек, посетил уеб сайта или онлайн магазина ви. Важно е да знаете, че плащате само за реални хора, които са проявили интерес към вашето рекламно послание, след което са посетили уеб сайта или онлайн магазина ви.

- ниски дневни бюджети – При цени от около 0.20 ст. за клик при дневен бюджет от 6-10 лева вие ще получите огромно количество импресии (показвания на рекламата ви) и голям брой реални посещения от потенциални клиенти. Месечните бюджети започват от 200 лева и стигат до 2000 лева. Определянето на бюджета зависи от целите на рекламните кампании, техния брой за един календарен месец и най-вече от вашите финансови възможности.

- по-добро насочване – Благодарение на огромния обхват от уеб сайтове в мрежата на BIZ-ADS, вашите реклами могат да достигнат точно до търсената от вас целева група от онлайн потребители – точно тези хора, които биха се заинтересовали от вашите продукти или услуги и биха станали ваши клиенти. Насочването на рекламата може да бъде както по групи от интереси, така и географски насочено спрямо района в България, който вашият бизнес покрива.

- ние се грижим за всичко – След определянето на вашите цели и месечен бюджет, сертифицираните ни специалисти поемат всичко останало – проучването на бранша и възможностите на конкурентите ви, анализ на данните, създаването на рекламна стратегия, създаването на рекламни послания и корпоративна визия, стартирането на кампанията и следенето на нейното развитие, ежедневен анализ и настройки и след завършването на кампанията – изготвянето на подробен отчет.

- различни форматиВ рекламната мрежа BIZ-ADS, в зависимост от вашите нужди и цели, можем да предложим различни по съдържание и функционалности рекламни формати, а именно:

  • банерна реклама

  • реклама чрез текстови карета

  • прес съобщения (прес рилийзи)

  • рекламни статии

  • отразяване на събития

  • е-mail BIZ-ADS

Всеки настоящ или потенциален клиент на рекламната ни мрежа има възможността да направи поръчка за реклама на клик от Biz-ads.eu, посещавайки специалната ни страница за поръчки с ценова листа на предлаганите услуги: реклама на клик.

Поръчай реклама на клик от BIZ-ADS сега!

Поръчай своята реклама преди конкуренцията и вземи бонус пакет от допълнителни показвания на рекламата + повече посещения от реални потребители на рекламирания уеб сайт. Вземи максимума!

ПОРЪЧАЙ ТУК!