Каква е равносметката след първите кампании в Biz-Аds

Вече са налице първите клиенти, които използваха рекламната услуга Biz-Аds. Цената на услугата напълно оправда очакванията им. Рекламодателите към момента са използвали много начини за реклама, но са твърдо решени да продължат да рекламират и чрез рекламната мрежа Biz-Аds, защото е модерен и изгоден начин за организиране на кампании, достигане до реални клиенти и увеличаване на продажбите.

Biz-ads е рекламна мрежа, която помага на малкия и средния бизнес да бъде още по-успешен и печеливш. Рекламна агенция GCH Digital e помогнала на много фирми да достигнат до клиентите си и да се разраснат, защото този рекламен метод е ефективен и има разумна цена. Повечето от фирмите, които използват Biz-Аds, са спестили до 30% от разходите си за реклама, достигнали са до аудиторията си по много бърз и ефикасен начин.

Рекламна агенция GCH Digital предлага на всеки клиент индивидуален план за реклама, според нуждите и целите на бизнеса му.

Потърсете ни, за да достигнете бързо и на разумна цена до вашите клиенти!

Поръчай реклама на клик от BIZ-ADS сега!

Поръчай своята реклама преди конкуренцията и вземи бонус пакет от допълнителни показвания на рекламата + повече посещения от реални потребители на рекламирания уеб сайт. Вземи максимума!

ПОРЪЧАЙ ТУК!