Стартира най-новата мрежа за ефективна реклама на клик в Интернет

БизадсРадваме се да ви съобщим, че от днес стартираме нашата рекламна мрежа от ново поколение: Biz-Аds.

Новият продукт е с редица предимства пред познатите ви рекламни методи, които се използват за достигане до търсената аудитория. Той ще ви помогне да увеличите продажбите си, да популяризирате бизнеса си и да разширите кръга от хора, до които искате да достигнат продуктите и услугите ви.

Ефективната реклама е дело на нашите рекламни, маркетинг и SЕО специалисти, които разработиха за вас начин, по който да рекламирате продуктите и услугите си на по-ниска цена, като същевременно достигнете до огромна българска целева аудитория. Biz-Аds е инструмент, с който да представите бизнеса си по най-добрия начин. Чрез тази рекламна алтернатива можете бързо и лесно да привлечете потребители до сайта си, като така ще постигнете висок трафик към него.

Новият продукт на GCH Digital включва изработване на необходимата реклама и съдействие при избирането на аудиторията. Ще ви помогнем да организирате кампании с национално покритие, но с малка инвестиция. Освен ефективността, Biz-ads има и друго голямо предимство – можете бързо и точно да видите резултатите от проведената кампания и да пресметнете възвръщаемостта на инвестициите си.

Нашият екип от специалисти знае от каква реклама има нужда вашият бизнес и не забравяйте, че даваме гаранции за ефективност!

Поръчай реклама на клик от BIZ-ADS сега!

Поръчай своята реклама преди конкуренцията и вземи бонус пакет от допълнителни показвания на рекламата + повече посещения от реални потребители на рекламирания уеб сайт. Вземи максимума!

ПОРЪЧАЙ ТУК!