Често задавани въпроси преди началото на рекламна кампания в Biz-Ads

1. Какво е Biz-Ads?

Рекламна мрежа от ново поколение, чийто реклами се показват в над 5000 български уеб сайта. Biz-Ads се отличава с високата си ефективност, ниската цена, огромната си целева аудитория, прецизните настройки на рекламната кампания, лесната отчетност, много доброто съотношение цена-качество и като цяло – страхотните месечни показатели.

2. Как работи рекламната мрежа Biz-Аds?

Biz-Ads показва вашата реклама в селектирани от нашите специалисти уеб сайтове, чийто потребители са търсената от вас целева група – един вид рекламите ви ще се виждат точно от потенциалните ви клиенти.

3. Какви са рекламните формати, предлагани в Biz-Ads – банерна реклама или реклама чрез текстови карета?

Рекламната мрежа от сайтове в Biz-Ads поддържа както банерни позиции, така и рекламни карета. И в двата случая вие заплащате цена на клик или само за реален посетител на вашия сайт, заинтригувал се от рекламата, показана в нашата мрежа.

4. Какви са предимствата на Biz-Ads пред останалите видове реклама?

Предимствата на Biz-Ads са както в ниската цена, много точното таргетиране и големия обхват от български уеб сайтове, така и във възможността за голяма гъвкавост на кампаниите и бърза промяна при нужда. Не на последно място по важност е фактът, че при този тип реклама може много точно да се проследи високата ефективност на кампанията и да се направи точен анализ на дейността.

5. Трябва ли да се откажа от другите видове реклама, които използвам в момента, за да мога да използвам Biz-Ads?

Не. Biz-Ads може да се използва както като самостоятелен канал за реклама, така и като част от рекламен микс. Тази мрежа може да е основен канал за реклама, както и да е поддържащ канал. На Biz-Ads разчитат както компании от малкия бизнес, така и такива с много повече възможности – все пак при този вид реклама вие определяте бюджета, продължителността и криейтива.

6.  Колко струва рекламата на клик Biz-Аds?

Вие определяте какъв бюджет да отпуснете на месец и съответния бюджет на ден. Нашите специалисти препоръчват 20 лв. бюджет на ден, но при по-наличието на по-малки бюджети за реклама, имате възможност да използвате минималния възможен бюджет от 5 лева на ден. В зависимост от вашите цели, специалистите ни ще ви помогнат да изберем най-удачния вариант за вас.

7. С какво ще помогне рекламата на клик в Biz-Аds на моя бизнес?

С намирането на много нови клиенти за кратки срокове и срещу нисък разход на ден. Уникалното на рекламната мрежа Biz-Ads е, че в цената на клик, заплащана от вас влиза всичко – както първоначалната рекламна стратегия в зависимост от целите на компанията, така и писането на текстовете и/или направата на банерите, зареждането на кампанията, постоянния анализ и качествена поддръжка.

8. Кога и как се виждат първите резултати от рекламата Biz-Аds?

Веднага след започването на рекламната кампания в Biz-Ads ще можете да видите първите посещения в уеб сайта си от реални потребители, заинтригували се от рекламите ви. Посещенията се следят чрез инсталирани на вашия уеб сайт модули за анализ и детайлна статистика за посетителите на уеб сайтове като Google Analytics или Piwik, примерно.

9. Давате ли гаранция, че рекламата в Biz-Аds ще спомогне за увеличаването на клиентите ми?

Рекламна агенция GCH Digital дава гаранции за успеваемост на всички свои продукти, част от които е и Biz-Ads. В зависимост от уговорките ни и вашата нужда или цели можем да поемем различни ангажименти, като за да дадем гаранция за увеличаването на вашите клиенти, трябва да отговаряте на определени условия. Свържете се с нас за да получите повече информация по темата.

10. Към кого мога да се обърна за повече информация относно Biz-Аds?

Свържете се с нашите специалисти на телефон 088 884 64 65 или им пишете на електронния адрес: info@biz-ads.eu

С тях можете да се консултирате за всичко, свързано с вашите бъдещи или настоящи рекламни кампании в Biz-Ads.

Поръчай реклама на клик от BIZ-ADS сега!

Поръчай своята реклама преди конкуренцията и вземи бонус пакет от допълнителни показвания на рекламата + повече посещения от реални потребители на рекламирания уеб сайт. Вземи максимума!

ПОРЪЧАЙ ТУК!